Марта з вулиці Святого Миколая. БараБука рекомендує


Опубликовано 15 Апрель 2016 в 15:26

Блог Дети в городе Днепр >  Детская литература >  Марта з вулиці Святого Миколая. БараБука рекомендує


Марта з вулиці Святого Миколая. БараБука рекомендує

Цими вихідними БараБука рекомендує почитати книжку про Марту з вулиці Святого Миколая.
 
Тринадцятилітня художниця Марта з нової книжки Дзвінки Матіяш – неймовірно тендітна, мовби крихка. Разом із нею читач проживе трохи більше за рік. І за цей час станеться багато всього, що дозволить зрештою сказати: дівчина подорослішала, навчилася контролювати своє «занадто сильне» внутрішнє життя.
 
Книжку вже прочитали дівчата і хлопці однієї зі шкіл, і ось яке враження справила на них ця історія:
 
“Книжка про Марту з вулиці Святого Миколая – найкраща з моїх книжок, зараз розповім чому. Спочатку я подивилася на цю книжку й подумала, що вона не така вже й цікава. Я навіть не хотіла її читати. Потім я все ж таки наважилася розгорнути її й прочитати одну сторіночку. І тут почалося!
У мене був час тільки після школи ввечері, але я читала з дев’ятої години до дванадцятої, а то й до часу ночі! А потім ще зранку з пів на шосту до восьмої. Мене ця книжка захопила своїм поривом переживань. Хоч там не було фантастики, як у Гаррі Поттера або як у Матильди, ця книжка була краща за фантастику”
 
В цій книзі добре написано про життя, але якщо б там були малюнки, було би краще. Книжка, а точніше її габарити, – нормальні для переноски”
 
“Ця книжка мені сподобалася, навіть дуже. Щоправда, вона трохи сумна. Але закінчується добре, і це мені подобається, бо коли книжка закінчується погано, перечитувати її неприємно”
 
“Прикольно, що «Марта» написана в теперішньому часі. Я вважаю, що так писати складно, але у Дзвінки Матіяш вийшло! Майже – бо там була одна помилка з теперішнім часом. Також круто, що розділи такі великі, – це показує, що авторка змогла придумати назву для великого шматка тексту”
 
Про цю та інші  книжки для дітей читайте на сайті http://www.barabooka.com.ua/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск