Зірковий склад робочої команди мультфільму "Микита Кожум’яка"


Опубликовано 21 Сентябрь 2016 в 14:46

Блог Дети в городе Днепр >  Кинотеатры >  Зірковий склад робочої команди мультфільму "Микита Кожум’яка"


Зірковий склад робочої команди мультфільму "Микита Кожум’яка"

Продюсери мультфільму повідомили склад робочої команди "Микити Кожум’яки", серед яких є спеціалісти світового рівня. 

Одним з авторів візуальних спецефектів став Михайло Славов, який займався такими світовими релізами, як "Форсаж-6", "Аліса у Задзеркаллі", епізодом бондіани "007: Координати "Скайфолл" і римейком культового "Згадати все" з Коліном Фарреллом. Консультантом з візуальних спецефектів був спеціаліст з комп’ютерної графіки Марк Пінхейро (Mark Pinheiro), останнім його проектом була "Гра престолів". Працювати над сценарієм "Микити Кожум’яки" допомагав Філ Паркер (Phil Parker), який консультував сценарій оскароносної анімації "Воллес і Громіт та прокляття кролика-перевертня".

"Зараз наші діти ростуть на чужих героях і цінностях, тому для мене особливо важливо, як вони відреагують на наш, український мультфільм", каже найсильніша людина світу Василь Вірастюк, який озвучує легендарного героя мультфільму - Батька Микити Кожум’яки – богатиря Кирила.

У роботі над мультфільмом брали участь й інші українські зірки. Захопливі сцени в мультфільмі ставив Віктор Андрієнко, актор і режисер незліченної кількості культових стрічок і телепроектів, а лиху симпатичну відьму грає Руслана Писанка. Режисером стрічки є Манук Депоян, вірменський та український режисер, відзначений нагородами австрійського фестивалю Alpinale та Національної спілки кінематографістів України.

Також творці мультфільму презентували другий постер, який яскраво відображає екшн в мультфільмі та трішки розкриває його сюжет.

Кадри з мультфільму: https://yadi.sk/d/jGeYl1nRtfPCf

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=Rxu73yI_W0k





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск