Джура-Самар-Фест


Опубликовано 02 Май 2017 в 17:05

Блог Дети в городе Днепр >  Фестивали >  Джура-Самар-Фест


Джура-Самар-Фест

Джура-Самар-Фест — новий фестиваль в унікальному форматі!

Протягом двох днів для вас будуть працювати найкращі майстри-народники, купа безкоштовних майстер-класів для вас і ваших дітей:

  • гончарна майстерня,
  • козацька кузня,
  • плетіння бісером,
  • вишивка,
  • петриківський розпис та багато, багато інших.

Незабутні прогулянки на каяках по весняній воді старої Самари і фудкорт на свіжому повітрі із різними смаколиками - дуже смачні шашлики та випічка назавжди залишать вас небайдужими до історичного містечка цього міста! 

Два дня при вашій підтримці 10 команд фіналістів районних змагань Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») — змагатимуться за звання кращої команди міста Дніпро. На дітей чекають командні конкурси з приготування кулешу, спортивного орієнтування, конкурс «Лава на лаву», з надання медичної допомоги, інтелектуальні вікторини, тощо.

На сцені «Джура-Самар-Фесту» виступатимуть творчі колективи. Також працюватиме ярмарок етнографічних виробів, експозиція артефактів. Крім того, можна буде поспостерігати за археологічними розкопками, покататися на конях і каное. Усі, хто захоче залишитися на фестивалі на 2 дні, зможуть розмістити свої намети в містечку, яке розгорнуть в рамках заходу.

Коли: початок фестивалю 6 травня о 10:00, закінчення - 7 травня о 18:00

Як дістатися: маршрутним таксі №98 безпосередньо до містечка Стара Самар (Богородицька фортеця). На кінцевій зупинці вас чекатиме маршрутка і доставить до місця заходу.

Вхід вільний.

http://samar-dnipro.dp.ua/golovna-samar-dnipro-fest/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск