Книгообмін. Українське


Опубликовано 02 Июнь 2017 в 10:56

Блог Дети в городе Днепр >  Разное >  Книгообмін. Українське


Книгообмін. Українське

Із червня 2017 року живі обміни книжками біля об’єкту Читальна арка у Дніпрі стають регулярними та будуть проводитися першої суботи місяця із червня по жовтень!

Чергова акція, цього разу присвячена українським іменам, видавництвам і алюзіям в літературі, пройде на Катеринославському бульварі 3 червня (із 11:00 до 17:00). 

До участі у акції, що отримала назву «Bookrossing. Українське», запрошуються ті, хто бажає дізнатися про українську літературу, вітчизняних сучасних письменників та «Україну в літературі» більше. Серед книжок, які вітаються до обміну:

  • україномовні
  • написані українськими авторами
  • видані українськими видавництвами
  • ті, що на думку власника,вичерпно описують події в країні та її мешканців

Організатори звертають увагу, що незважаючи на тематику акції, для обміну можна принести і будь-яку іншу книгу!


Про книжки та комфорт учасників акції дбатимуть волонтери. Кожен учасник отримає фірмовий стікер bookcrossing та можливість лишити фірмовий лист bookcrossing наступному читачу принесеної книжки. Твори, що залишаться після завершення акції, будуть збережені організаторами та задіяні у наступних заходах (найближчий – 1 липня).

 

Про результати попередньої акції. За оцінками команди bookcrossing, в попередньому заході, що відбувся 22 квітня, взяло участь більше 70 людей (із них 40 – попередньо зареєструвалися в акції). Більшість з них становили сім’ї з дітьми та молодь від 18 до 23 років. Цікавим є і те, що вперше за історію акцій, кількість принесених книжок перевищила кількість взятих учасниками. Відтак, більш ніж 30 книжок разом із волонтерами будуть чекати перших гостей арки 3 червня.

  


Сторінка bookcrossing

Подія на facebook

Реєстрація учасників за посиланням

 

Акція проходить за підтримки Влади Брусіловської

З питань партнерства чи участі в акції звертайтеся за номером +38 050 5144727 (Марія)





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск